fbpx

Traptreden Schilderen – Zwart

Traptreden Schilderen

Een trap netjes schilderen in één dag? Hoe dan? ProStairs traprenovatie kan dit door middel van overzettreden. Deze spuiten we namelijk al van te voren in onze fabriek, tot wel vijf lagen in de sterkste lak die wij kennen. Dit proces duurt inderdaad wel enkele dagen. Maar als we deze treden bij u thuis monteren, doen we dat meestal in één dag. U hoeft dus alleen een RAL-kleur te kiezen.

In welk interieur past een zwarte PaintWood trap?

Een zwart geschilderde trap past in verschillende soorten interieurs, afhankelijk van de stijl en het gebruik van kleuren en materialen in de ruimte. Over het algemeen kan een zwart geschilderde trap een mooi contrast bieden in een lichtgekleurde ruimte en een gevoel van elegantie en moderniteit toevoegen.

Hier zijn enkele voorbeelden van interieurstijlen waarin een zwart geschilderde trap goed zou kunnen passen:

  • Industrieel interieur: Een zwart geschilderde trap kan goed passen in een interieur met een industriële uitstraling, waarbij gebruik wordt gemaakt van ruwe materialen zoals beton, staal en baksteen.
  • Modern interieur: In een modern interieur kan een zwart geschilderde trap goed passen bij een minimalistische en strakke inrichting.
  • Scandinavisch interieur: Een zwart geschilderde trap kan ook goed passen in een Scandinavisch interieur, waarbij gebruik wordt gemaakt van lichte kleuren en natuurlijke materialen zoals hout.
  • Eclectisch interieur: Een zwart geschilderde trap kan ook goed passen in een eclectisch interieur, waarbij verschillende stijlen en materialen worden gecombineerd om een unieke en persoonlijke uitstraling te creëren.

Het is belangrijk om te onthouden dat een zwart geschilderde trap niet in elk interieur past en dat het belangrijk is om de stijl en uitstraling van de ruimte in overweging te nemen voordat u besluit om een zwarte PaintWood trap aan te schaffen.

Kan ik ook zelf de traptreden schilderen?

Natuurlijk kunt u ook zelf de trap schilderen, maar denk dan eens aan het schuurstof, de tijd om te schilderen en vergeet ook niet de tijd die nodig is om de verf te laten drogen. Al die tijd kunt u de trap niet gebruiken. Ga er dan nog eens vanuit dat, afhankelijk van de lak die u gebruikt, u dit zelfde ritueel om de 3 à 5 jaar moet herhalen. Als u een bouw trap heeft van vurenhout (90% van de nieuwbouw trappen is van dit goedkopere hout gemaakt) dan is de kans op butsjes en deuken ook veel groter dan met eikenhout. Bij PaintWood van ProStairs is de toplaag altijd 4 mm dik.

Meer weten? Of check ons op Pinterest!

Wij helpen u met de traprenovatie die bij u past

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

ProStairs biedt u de grootste collectie aan materialen en kleuren. Alles wordt in eigen huis gefabriceerd waardoor wij u een duurzaam product kunnen aanbieden.