fbpx

Woven Reflection

PVC Woven Trapbekleding

Reflection is de donkerste kleur uit de PVC Woven trapbekleding collectie, bijna helemaal zwart, gemeleerd met zwart en antraciet. Als je van zwart-wit in jouw interieur houdt, dan kan je je geluk niet op. Dit materiaal is extreem geluiddempend, heeft een zéér hoge glijweerstand en heeft natuurlijk een moderne strakke uitstraling. Woven is een geweven PVC met een nylon kern, dit maakt het het materiaal oersterk.

Het beste van twee werelden

Het heeft de zachtere uitstraling van tapijt, met de beste eigenschappen van PVC, zoals: slijtvast, onderhoudsarm, duurzaamheid. Bij deze trap zijn de zijkanten en trapboom door de klant zelf geschilderd in mat zwart. De overzettreden en stootborden zijn beide van dezelfde kleur en om het geheel één geheel te laten lijken is er ook gekozen voor het zwarte aluminium VeiligheidsProfiel.

PVC Woven Trapbekleding in één dag

Een trap als deze monteren wij doorgaans in één dag. Dat kan doordat de treden in onze fabriek al voorbereid zijn. Onze monteur hoeft de treden, stootborden en VeiligheidsProfielen alleen zo nauwkeurig mogelijk in te meten en exact uit te zagen. Nadat de treden gelijmd zijn kunt u na 4 uur de trap al belopen

De 5 voordelen van PVC Woven traprenovatie

  1. Duurzaamheid: Gevlochten PVC is duurzaam en bestand tegen slijtage, scheuren en vlekken. Het kan ook lang meegaan zonder te vervagen.
  2. Veiligheid: De anti-slip eigenschappen van PVC kunnen helpen om uitglijden en vallen te voorkomen. Het materiaal biedt ook een zachte en veerkrachtige textuur die helpt om de impact van stoten te verminderen en zo blessures te voorkomen.
  3. Onderhoudsvriendelijk: Gevlochten PVC is zeer eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Het kan worden gereinigd met een vochtige doek en vereist geen speciale reinigingsmiddelen of -procedures.
  4. Stijlvol: PVC kan in verschillende kleuren en patronen worden gevlochten, waardoor het een stijlvolle en moderne uitstraling heeft. Dit maakt het een goede keuze voor huizen die een eigentijdse uitstraling willen creëren.
  5. Geluidsdempend: Gevlochten PVC kan geluid absorberen, waardoor het een goede keuze is voor huizen waar lawaai een probleem kan zijn, zoals bijvoorbeeld in appartementencomplexen.

Al met al is gevlochten PVC een praktische en stijlvolle keuze voor trappen, die veiligheid en duurzaamheid combineert met een aantrekkelijke uitstraling en weinig onderhoudsvereisten.

Meer weten over PVC Woven? Of check ons op Pinterest!

Woven - Reflection traprenovatie

Wij helpen u met de traprenovatie die bij u past

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

ProStairs biedt u de grootste collectie aan materialen en kleuren. Alles wordt in eigen huis gefabriceerd waardoor wij u een duurzaam product kunnen aanbieden.