fbpx

Concrete Platinum Laminaat

Concrete Platinum laminaat

Lichtgrijze Betonlook met gesmeerde structuur. Betonlook is razend populair en deze lichtere variant doet het verrassend goed. Combineer deze HPL overgetreden met stootborden in hetzelfde decor voor een massieve uitstraling óf mat zwarte stootborden volgens de laatste woontrends. Concrete Platinum HPL heeft de handgesmeerde structuur van écht beton maar is minder kostbaar. Deze neutrale kleuren zijn vaak prachtig in combinatie met ons zwarte ProStairs Veiligheid Profiel maar ook gewoon te combineren met de standaard aluminium kleur. Deze Betonlook HPL is tevens verkrijgbaar in de lichtere kleur Concrete White en de donkere Concrete Grey. Met dezelfde levensechte handgesmeerde structuur. U mag kiezen…

HPL Laminaat

Laminaat op de trap, kan dat? Ja, …maar denk dan alstublieft niet aan het laminaat wat je vaak op vloeren ziet. Je kan eigenlijk beter denken aan de hoogwaardige duurzamere variant die in bijvoorbeeld meubels en aanrechtbladen gebruikt wordt. Dit Laminaat het in het vakjargon HPL, dit staat voor High Pressure Laminate, de dikkere, sterkere versie dus. Deze decors verlijmen wij weer in onze fabriek op de HDF drager. Hierdoor hoeft uw huidige trap niet volledig glad en geschuurd opgeleverd hoeft te worden. Er mogen dus wel wat butsen en licht lijmresten achterblijven. Desondanks kunnen wij wel superstrak monteren.

ProStairs VeiligheidsProfiel

Door het slanke ProStairs VeiligheidsProfiel komt de neuslijst minder vaak boven de zijwang van uw trap. De HPL overzettreden met de HDF drager en de speciale trapmontagekit vangen de oneffenheden van uw oude trap op en maken deze doorgaans ook stiller. Het resultaat na doorgaans één dag: een superstrakke gerestylde trap, stiller, onderhoudsvriendelijk en 15 jaar garantie. Verwacht u nog meer? Hoogwaardige betaalbare traprenovatie door professionele organisatie met al meer dan 20 jaar ervaring.

Onze collectie bestaat uit 16 industriële decors met stoere betonlooks, levensechte natuursteenlooks en verweerd metaal. Deze contrasteren bijvoorbeeld prachtig bijvoorbeeld: een houtlook vloer. Deze HPL decors hebben naast een geregistreerd reliëf ook kleine glans verschillen wat de natuur heel dicht benadert.

Concrete Platinum Laminaat als trapbekleding

Wij helpen u met de traprenovatie die bij u past

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

ProStairs biedt u de grootste collectie aan materialen en kleuren. Alles wordt in eigen huis gefabriceerd waardoor wij u een duurzaam product kunnen aanbieden.