fbpx

Albristhorn PVC

Albristhorn PVC

Albristhorn is één van onze lichtere kleuren en komt dicht bij de kleur van blank eiken. Deze kleur in combinatie met matzwarte stootborden en het zwarte ProStairs VeiligheidsProfiel maakt van deze trap een echte echte eyecatcher. Deze combinatie zie je steeds vaker terug in moderne interieurs. Stijlvol en tijdloos.

PVC

De trap laten bekleden met PVC… duurzaam, onderhoudsvrij en gewoon mooi. Het PVC dat wij voor onze traprenovaties gebruiken wordt geproduceerd in Zwitserland en heeft ook de bekende Zwitserse precisie. U ziet dat bijvoorbeeld terug in de geregistreerde houtnerf structuren die gelijk lopen het reliëf van de dikke toplaag.

Onze PVC collectie is misschien wel de grootste collectie die er is in traprenovatie, met wel 39 kleuren. Dan zit uw kleur er altijd wel bij. Weet je wat nog het mooiste is aan de PVC traprenovaties? u kunt de vloer in dezelfde kleur en materiaal uitkiezen. Ja, naast de traprenovatie leggen wij ook PVC vloeren in visgraat of rechte plank. Dus zoekt u eenheid en rust in uwhuis, dan kunt u bijna niet om PVC heen.

PVC heeft nog een heel gunstige eigenschap, namelijk de hoge glijweerstand. Samen met het ProStairs VeiligheidProfiel, wordt uw trap misschien wel de veiligste trap. Dit profiel gebruiken wij niet alleen voor uw veiligheid, het beschermt de trap ook gelijk op het het zwakste punt namelijk: De neus, het meest belopen deel van een trap is juist die rand. En laat metaal nou nét weer sterker zijn dan PVC. Wij kiezen er vaak voor om een contrasterende kleur te gebruiken zodat het profiel nog beter opvalt, wat de veiligheid verder verhoogd.

Albristhorn PVC houtstructuur trapbekleding

Wij helpen u met de traprenovatie die bij u past

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

ProStairs biedt u de grootste collectie aan materialen en kleuren. Alles wordt in eigen huis gefabriceerd waardoor wij u een duurzaam product kunnen aanbieden.