fbpx

tijdelijke actie!

GEZOCHT:

100 HUISEIGENAREN

geïnteresseerd in snelle en goede traprenovatie in één dag.

Alleen deze maand:
De eerste 100 krijgen €150 korting!

Als trotse huiseigenaar begrijpen we dat je huis een weerspiegeling is van jouw stijl en persoonlijkheid. Daarom willen we je graag een exclusieve kans bieden om je huis nog mooier te maken. Alleen deze maand bieden we 100 geselecteerde huiseigenaren in jouw regio €150 korting op een traprenovatie!

Heb je een oude, versleten trap die zijn glans heeft verloren? Of een saaie trap die wel wat flair kan gebruiken? Grijp dan nu de kans om je trap te transformeren naar een pronkstuk in je huis, en dat allemaal in slechts één dag!

Dat wil jij toch ook?

Onze team staat klaar om je oude trap nieuw leven in te blazen met hoogwaardige materialen en vakmanschap. Of je nu kiest voor een moderne look of een klassiek design, wij zorgen ervoor dat je trap niet alleen mooi oogt, maar ook duurzaam en functioneel blijft.

Om van deze exclusieve aanbieding te profiteren, hoef je alleen maar vóór het einde van deze maand contact met ons op te nemen en te vermelden dat je gebruik wilt maken van de €150 korting op traprenovatie. Ons team zal dan een afspraak met je inplannen om je wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte op te stellen.

Vul hier je gegevens in, wij nemen contact met je op.

Waar wacht je nog op?

Geef je huis de upgrade die het verdient en maak gebruik van deze speciale aanbieding. Neem vandaag nog contact met ons op om je traprenovatie te plannen.

Direct contact opnemen?

Wij zijn uiteraard telefonisch of via e-mail bereikbaar voor het maken van een persoonlijke afspraak, het stellen van vragen of om je klantervaring te delen.