fbpx
Bar-O-Soap logo

Het gebruik van Bar-o-Soap voor het wassen biedt een heerlijke ervaring om verschillende redenen. Allereerst is het een natuurlijke zeep, wat betekent dat het gemaakt is van natuurlijke ingrediënten zonder schadelijke chemicaliën die vaak in commerciële zepen worden gevonden. Dit maakt het niet alleen zacht voor huid en haar, maar ook vriendelijk voor het milieu.

Het feit dat Bar-o-Soap water bespaart is een enorm voordeel. Traditionele vloeibare zepen kunnen gemakkelijk te veel product afgeven, wat resulteert in verspilling van water en zeep. Met een barzeep zoals Bar-o-Soap kun je echter de hoeveelheid zeep die je gebruikt nauwkeurig regelen, waardoor je minder water nodig hebt om het af te spoelen. Dit draagt bij aan het behoud van onze kostbare watervoorraden en bevordert duurzaamheid.

De mango geur van Bar-o-Soap zorgt voor een heerlijk tropische beleving tijdens het douchen of baden. De geur van mango kan verfrissend en opbeurend zijn, waardoor het wassen met deze zeep een plezierige en ontspannende ervaring wordt. Bovendien kan het aroma van mango ook helpen om stress te verminderen en je stemming te verbeteren, waardoor je je na het wassen nog frisser en energieker voelt.

Kortom, het gebruik van Bar-o-Soap biedt niet alleen een effectieve reiniging, maar ook een milieuvriendelijke en plezierige ervaring die je zintuigen prikkelt en je een gevoel van welzijn geeft.

HOE GEBRUIK JE BAR-O-SOAP?
Wrijf de zeep op je vochtige huid en/of haar, geef jezelf een heerlijke massage en laat de zeep in ronde bewegingen zijn magie doen. Doe dat maar liefst 2-3 minuten, tot er een schuimparty op je huid en haar ontstaat. Spoel daarna af met lekker warm water.

LET OP! Hou de zeep buiten het bereik van kinderen. Die nog denken dat alles eetbaar is. Veel plezier met je zijdezachte huid en haar, schoonheid!

BEWAARADVIES
Na gebruik weer op laten drogen

Ingrediënten: Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Parfum, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Tetrasodium Iminodisuccinate, Tetrasodium Etidronate, Hexyl Cinnamal, Limonene, CI 19140, CI 15985, CI 77891, CI 4205. INHOUD: 80 grs ℮